Serveis del CEM

La nostra oferta de serveis 茅s el complement ideal per a cuidar-te i ajudar-te a gaudir d'una millor salut

Servei de Lloguer de taquilles

Disposem de guixetes tant d鈥櫭簊 puntual (que funcionen amb monedes o candaus) com de lloguer perqu猫 te n鈥檕blidis d鈥檃nar carregant la bossa.
M茅s informaci贸

UVA

Cabina per al bronzejat del cos mitjan莽ant l鈥檈xposici贸 de raigs UVA. A m茅s de tenir un color bronzejat tot l鈥檃ny, afavoreix la producci贸 de vitamina D a la pell. Les sessions s贸n de 10'.
M茅s informaci贸

Servei de massatge

El servei de fisioter脿pia i osteopatia 茅s una disciplina de la Salut que ofereix el CEM com alternativa terap茅utica no farmacol贸gica, per pal路liar s铆mptomes de m煤ltiples dol猫ncies o malalties, per mitj脿 de l'exercici terap猫utic.
Demanar cita

Entrenament personal

Amb el servei d'entrenament personal els nostres professionals us planificaran un programa totalment adaptat a la vostra condici贸 f铆sica i objectius. A m茅s, us acompanyaran en tot el cam铆 per a qu猫 assolir aquests objectius sigui m茅s f脿cil. Un cop seleccionat i comprat l'entrenament personal, ja podr脿s realitzar la reserva a la recepci贸 del teu centre.
Veure m茅s

Servei de nutrici贸 i diet猫tica

Perqu猫 volem que facis salut, t鈥檕ferim el servei de nutrici贸 amb professionals altament qualificats que t鈥檃ssessoraran en tot el que necessitis. Posem a la teva disposici贸 la nostra APP per al seguiment de les teves fites nutricionals.
Demanar cita

Les APP's del CEM

Aqu铆 tens les tres APPs imprescindibles per estar totalment activat. Descarrega l鈥橝PP de VG, l鈥橝PP de Playtomic i l鈥橝PP de Food.
Veure m茅s

Les comunitats del CEM

Forma part de les comunitats que m茅s t鈥檃gradin i estigues sempre informat de totes les activitats i novetats. La teva xarxa social espec铆fica del teu CEM. M茅s diversi贸!
Les comunitats

Vols formar part del CEM Vallirana?

Inscriu-te i forma part d鈥檜na gran fam铆lia i vine al CEM Vallirana a fer esport i salut, rodejat d鈥檜n equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de P脿del

Cursos de nataci贸

Hola! 馃憢

Et podem ajudar?

Nom*