Serveis del CEM

La nostra oferta de serveis és el complement ideal per a cuidar-te i ajudar-te a gaudir d'una millor salut

Servei de Lloguer de taquilles

Disposem de guixetes tant d’ús puntual (que funcionen amb monedes o candaus) com de lloguer perquè te n’oblidis d’anar carregant la bossa.
Més informació

UVA

Cabina per al bronzejat del cos mitjançant l’exposició de raigs UVA. A més de tenir un color bronzejat tot l’any, afavoreix la producció de vitamina D a la pell. Les sessions són de 10'.
Més informació

Servei de massatge

El servei de fisioteràpia i osteopatia és una disciplina de la Salut que ofereix el CEM com alternativa terapéutica no farmacológica, per pal·liar símptomes de múltiples dolències o malalties, per mitjà de l'exercici terapèutic.
Demanar cita

Entrenament personal

Amb el servei d'entrenament personal els nostres professionals us planificaran un programa totalment adaptat a la vostra condició física i objectius. A més, us acompanyaran en tot el camí per a què assolir aquests objectius sigui més fàcil. Un cop seleccionat i comprat l'entrenament personal, ja podràs realitzar la reserva a la recepció del teu centre.
Veure més

Servei de nutrició i dietètica

Perquè volem que facis salut, t’oferim el servei de nutrició amb professionals altament qualificats que t’assessoraran en tot el que necessitis. Posem a la teva disposició la nostra APP per al seguiment de les teves fites nutricionals.
Demanar cita

Les APP's del CEM

Aquí tens les tres APPs imprescindibles per estar totalment activat. Descarrega l’APP de VG, l’APP de Playtomic i l’APP de Food.
Veure més

Les comunitats del CEM

Forma part de les comunitats que més t’agradin i estigues sempre informat de totes les activitats i novetats. La teva xarxa social específica del teu CEM. Més diversió!
Les comunitats

Vols formar part del CEM Vallirana?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM Vallirana a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació

Hola! 👋

Et podem ajudar?

"*" indicates required fields

Nom*