Activitats Dirigides

Aquagym

Aquagym

Activitat que comporta una millora de la condició física cardiovascular i muscular a conseqüència d'una activitat continuada i d'intensitat moderada.

Body Pump

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness

Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior. Té un suport musical bàsic basat en músiques de diferents estils amb un fort component rítmic. Les coreografies, que principalment tenen ritmes llatinoamericà com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaetón i la samba.

Pilates

Creada per Joseph Pilates i descrita segons ell com “La ciència i l’art del desenvolupament coordinat de la ment, el cos i l’esperit, a través de moviments naturals sota l’estricte control de la voluntat”. És un sistema de condicionament físic molt complert on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda. Es composa d’exercicis que combinen força, resistència i flexibilitat amb el control mental. Molt útil per corregir males postures. Els exercicis es basen en l’alineació corporal, una correcta respiració i una contracció eficaç de cadascun dels músculs del cos.

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat. El tècnic dirigeix la sessió, variant les intensitats de pedaleig i les resistències de la bicicleta. L’activitat desenvolupa bàsicament la resistència aeròbica i molt ocasionalment la resistència anaeròbica, amb una incidència especial a nivell muscular de tot el tren inferior, i amb un baix impacte articular.

Boxing Funcional

Boxing Funcional

Entrenament anti-estrés, enèrgic, accessible a tothom, basat en l´entrenament funcional, fent servir el golpeig al sac com una eina de treball. Activitat de curta durada i alta intensitat.

Funcional

Funcional

Entrenament global realitzan exercicis funcionals amb l´objectiu de millorar la força i la agilitat. Activitat que es treballa realitzant circuits i estacions. Millora la salut, les capacitats fisiques, així com la millora en la realització de les tasques del dia a dia.

Funcional Kids

Funcional Kids

Activitat funcional dirigida per a joves de 5 -11 anys on desenvolupa la la força, la resistència, la capacitat aeròbica i la coordinació treballant els moviments fonamentals del cos humà, i buscant la diversió.

FIT KIDS

FIT KIDS

Activitat dirigida per a nens de 5-11 anys on desenvolupa les habilitats motrius i la coordinació amb exercisis físics i jocs on sempre es busca la diversió.

Crosstraining

Crosstraining

Programa de força i acondicionament físic de molta altra intensitat. On es treballa el cos com un conjunt amb varietat d'exercicis funcionals.

Play & Family

Play & Family

Vine a fer activitat en familia. Diferents activitats dissenyades per poder realitzar-les tant adults com nens amb l´objectiu de compartir una gran experiencia.

Gym suau

Gym suau

L’activitat es basa en el desenvolupament de la força, a través d’exercicis de fàcil execució per la millorar del to muscular . També es treballa la mobilitat articular i la coordinació. Es treballa amb suport musical i amb material divers.

GAC

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

TBC

Sessió d’activitat física on es realitza un treball global de tot el cos implicant un treball muscular, cardiovascular i de flexibilitat. Es basa en un mètode d’entrenament integral per la millora de la condició física general. Les sessions son molt variades, fent servir acompanyament musical i amb el suport de diferent material. El treball cardiovascular be donat per els tipus d’exercicis realitzats, la variació de la velocitat, desplaçaments...

Core Express

Core Express

15 minuts d’exercicis supervisats per enfortir la zona abdominal.

Best Cycling

Cycling Virtual

Treball amb un monitor virtual on es treballa exercici aeròbic amb diferents intensitats seguint el ritme de la música amb la bicicleta estàtica.

Aquafons

Aquafons

Sessió aquàtica intensa de 45'per a persones amb bon nivell de natació, on es treballa la força i la resistència en piscina profunda.

Mobilitat

Mobilitat

Sessió en la que es treballarà per ampliar de forma saludable el rang de moviment de les nostres articulacions,una bona postura i elasticitat muscular. S'utilitzaran tècniques de dansa, pilates, ioga i fitness

Run Junior

Run Junior

Activitat per iniciar-se al running adreçada a joves entre 8 i 13 anys (exterior)

Estiraments

Estiraments

Els estiraments consisteixen en una sèrie d'exercicis suaus i mantinguts de cara a preparar els músculs per a un esforç més gran i per augmentar el rang de moviment en les articulacions.

Incloses a la Quota premium

Hipopressius RSF

Hipopressius RSF

Mètode d'entrenament estructurat en diversos programes que reprogramen la funcio del nostre cos des de la base fins al desenvolupament esportiu

Hatha Ioga

Hatha Ioga

Postures de Hatha Yoga que provoquen un equilibri en el to muscular i en el sistema nerviós. Respiracions que milloren la oxigenació cel·lular. Relaxacions i meditacions que regulen les emocions i ajuden al coneixement de la pròpia persona.

Running

Running

Activitat adreçada als corredors i on es treballa la tècnica de carrera amb un seguiment d'exercicis enfocats a aquesta especialitat.

Swimming

Swimming

Sessió pels amants de la natació. L’objectiu principal és millorar el rendiment i la resistència cardiovascular amb la pràctica de la natació. Imprescindible nivell mig de natació

Mobilitat

Mobilitat

Sessió en la que es treballarà per ampliar de forma saludable el rang de moviment de les nostres articulacions,una bona postura i elasticitat muscular. S'utilitzaran tècniques de dansa, pilates, ioga i fitness

Hatha Vinyasa

Hatha Vinyasa

Sessió on es combina la respiració conscient, la fluïdesa i la quietud, l'alineació física i energètica i la ment enfocada. La respiració conscient proporciona presència energia i salut. La fluïdesa i la calor aporta mobilitat, força, flexibilitat i purificació.

Crosstrainning

Crosstrainning

Programa de força i acondicionament físic d’alta intensitat. On es treballa el cos com un conjunt amb varietat d’exercicis funcionals.

Boxing funcional

Boxing funcional

Entrenament anti-estrés, enèrgic, accessible a tothom, basat en l´entrenament funcional, fent servir el golpeig al sac com una eina de treball. Activitat de curta durada i alta intensitat.

Pilates

Sistema de condicionament físic molt complert on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda. Es composa d’exercicis que combinen força, resistència i flexibilitat amb el control mental. Molt útil per corregir males postures. Els exercicis es basen en l’alineació corporal, una correcta respiració i una contracció eficaç de cadascun dels músculs del cos.

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part del CEM Vallirama?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM Vallirana a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació