El CEM Vallirana proposa a les fam铆lies un casal esportiu i d鈥檃ventura per a nois i noies que enguany hagin cursat 5e,6e de prim脿ria i ESO.
El casal MARVELCEM es far脿 del 27 de juny al 29 de juliol.

Durant aquests dies, els joves tindran l鈥檕portunitat de divertir-se i aprendre amb tot un seguit d鈥檃ctivitats esportives,l煤diques i recreatives molt completes. Totes elles relacionades amb diferents modalitats esportives tant individuals com d鈥檈quip que es desenvoluparan a les nostres instal路lacions: sales d鈥檃ctivitats dirigides, piscina interior, exterior, pistes de tennis i p脿del.

Tamb茅 aprofitarem el nostre entorn natural: parc central, dels ocells i muntanyes de Vallirana. Les propostes esportives s贸n el nostre principal objectiu, juntament amb els jocs, els tallers, les excursions i les activitats extraordin脿ries. Els banys a la piscina exterior, cada dia, s贸n el nostre tret diferencial. Si desitgeu m茅s informaci贸 adreceu-vos a la recepci贸 i podreu veure com organitzem les setmanes.
Us hi esperem!

Primer pas

Omple el formulari adjunt amb les dades del teu fill/a. Haur脿s de fer un per cada nen/a iniciant i acabant el proc茅s per a cadascun

Segon pas

Descarrega, omple i signa el full d’inscripci贸 que haur脿s de portar per a acabar de formalitzar la contractaci贸 del casal junt amb la seg眉ent documentaci贸:

鈼 Fotoc貌pia del llibre de vacunacions del/de la, nen/a (s鈥檋a d鈥檈star al corrent del calendari de vacunacions).
鈼 Fotografia tipus carnet del/de la, nen/a.
鈼 Fotoc貌pia del DNI o passaport del/de la, nen/a, o llibre de fam铆lia.
鈼 Fotoc貌pia del DNI del pare, de la mare o del/de la, tutor/a.
鈼 Fotoc貌pia de la targeta sanit脿ria del/de la, nen/a.

Signatura del document d鈥檌nscripci贸 per part del pare, de la mare o del tutor de l’infant. En el cas que l’infant tingui ja 14 anys, tamb茅 es requereix la seva signatura.

Tercer pas

Fes el pagament de la teva pre-reserva i no et quedis sense pla莽a.

Molt important: el pagament s’ha de fer a nom de cada nen que s’inscrigui.

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d鈥檜na gran fam铆lia i vine al CEM La Corxera a fer esport i salut, rodejat d鈥檜n equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de P脿del

Cursos de nataci贸